Penningmeester per 01-08-2019

Het bestuur van VCO Bunschoten is op zoek naar een

PENNINGMEESTER per 01-08-2019

Wij vertegenwoordigen in totaal 6 scholen, namelijk
- De Ark
- Van Amerongenschool
- De Grondtoon
- De Vlucht
- De Wegwijzer
- School met de Bijbel Eemdijk

Het bestuur bestaat uit 8 personen met een toezichthoudende rol. Binnen het bestuur streven we naar een gelijkwaardige verhouding tussen mannen en vrouwen en met in ieder geval één bestuurslid woonachtig in Eemdijk. Heeft u een hart voor het onderwijs? En bent u degene die: - affiniteit heeft met financiën - kennis heeft van financiële administratie en financiële rapportages - een constructief kritische blik heeft (als toezichthouder) richting administratiekantoor en directeur-bestuurder. - lid bent als ouder van onze schoolvereniging. (Vaak bent of wordt u dat als uw kinderen op één van onze basisscholen zitten).

DAN ZOEKEN WIJ U!

De huidige penningmeester zal u 1 seizoen inwerken en ondersteunen en de lopende zaken afwerken.
Heeft u interesse of wilt u meer informatie Benjamin Boelhout 06-1046 1899 (penningmeester)
Hans van Tricht 033 495 1659 (directeur-bestuurder)

Loop bij ons je LIO!

VCO-Bunschoten is een positief ontwikkelende organisatie van 6 basis scholen; School met de Bijbel, van Amerongenschool, de Ark, de Grondtoon, de Vlucht en de Wegwijzer.

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste LIO-stagiaires voor het cursusjaar 2018-2019.

Sinds augustus 2009 zijn wij als partnerscholen verbonden aan de CHE te Ede en de Marnix Academie te Utrecht. Bij plaatsing van studenten hebben deze studenten voorrang. De ervaring leert dat niet alle LIO-plaatsen altijd ingevuld kunnen worden, dus ook andere LIO-stagiaires kunnen reageren.
 
De basisschool, de startdatum en de werkdagen worden in overleg met elkaar bepaald. Indien je een voorkeur hebt voor één van de bovenstaande basis scholen, mag je die natuurlijk kenbaar maken. De stagevergoeding voor de gehele periode bedraagt € 600!

Wij hanteren een speciale procedure voor de benoeming van een LIO-stagiaire (De Marnix Academie hanteert i.p.v. LIO de term ‘Praktijkleren’).
 
Indien je geïnteresseerd bent, ontvangen wij graag voor 17 april een sollicitatiebrief en CV op (t.a.v. Gea Koelewijn) of per post naar VCO Bunschoten, Postbus 83, 3750 GB  Bunschoten.
 
Contactpersoon: Gea Koelewijn, Telefoon 06-47990354